Available from: | sâmbătă, 15 noiembrie 2008, 20:10 |
Data predării temei: | duminică, 23 noiembrie 2008, 23:55 |
"Proiectati utilizand CTTE interfata utilizatorului uman cu siteul blogger.com.
se vor considera minim urmatoarele facilitati
1. rol utilizator - vizualizare post,adaugare comentariu, vizualizare lista de posturi, vizualizare categorii
2. rol administrator - adaugare post, adaugare link in blogroll, editare link " (adresa: http://learningcenter.ncit.pub.ro/mod/assignment/view.php?id=1881).
Mie personal mi s-a parut ciudatica tema asta pur si simplu pentru ca nu i-am vazut rostul. Sa modelam interfete folosind arbori de sarcini... stiu... but why??
In fine... Concurrent Task Trees (sau pentru prieteni CTT :D) permit realizarea unor modelari complexe ale sarcinilor ce revin anumitor module ale unei interfete/aplicatii. Si acestea fiind spuse, cred ca nu mai sunt necesare prea multe comentarii aditionale legate de cerinta temei. Gasiti pe site (www.interfete-web-easy.xhost.ro, sectiunea produse) diverse modelari ale functionalitatilor aplicatiei date in enuntul de mai sus. In mod sigur o sa intelegeti relativ repede care e problema cu arborii CTT.
Pe mine personal m-a deranjat in faza de implementare a modelului de interfata de mai sus felul de comportare a aplicatiei. Arborii incepeau sa arate la un moment dat foarte ciudat, si trebuia dat un fel de refresh pentru a se aseza nodurile cat de cat normal. Refresh care din pacate nu functiona intodeauna... De asemenea, in cazul in care erau scoase noduri din arbore, aplicatia aparent nu detecta intotdeauna faptul ca lipsesc nodurile respective in faza de simulare, si dadea erori legate de niste noduri care, saracele, trecusera in nefiinta de mult. Trebuia inchisa aplicatia si deschis fisierul *.ctte salvat pentru a fi totul ok.
Lasand la o parte toate astea, gasiti exemple de astfel de arbori pe site. Multa bafta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu